1. Svenska
  2. العربية

Växjöföretaget investerar i träningsplattform

Växjö • Publicerad 26 januari 2023
Frida Stein Ödén, vd på MyMowo.
Frida Stein Ödén, vd på MyMowo.Foto: Pressbild

Entreprenörinvest Sverige AB som är ett helägt dotterbolag till Familjen Kamprads stiftelse, investerar i träningsplattformen MyMowo som erbjuder digital träning.

Totalt tar MyMowo in fyra miljoner kronor från både befintliga och nya ägare som ska möjliggöra en förflyttning från en träningsplattform för många människor till en skräddarsydd träningsupplevelse för varje individ via personifiering och maskinlära.

Entreprenörinvest investerar i bolag som behöver tillväxtkapital och som drivs av entreprenörer utanför storstäderna. I dagsläget består portfölj av 20 företag i Sverige i olika branscher. Bolaget har sitt huvudkontor i Växjö.

MyMowo grundades av Frida Stein Ödén och Mattias Rosberg 2014 och lanserades i december 2015. Genom investeringen vill Entreprenörinvest hjälpa MyMowo att utveckla sin affär och att bidra till ett större syfte, att få fler människor att röra på sig för att må bra både psykiskt och fysiskt.

Johan Dahlstrand, Investment manager på Entreprenörinvest, och Ulf Annvik, vd på Entreprenörinvest.
Johan Dahlstrand, Investment manager på Entreprenörinvest, och Ulf Annvik, vd på Entreprenörinvest.Foto: Pressbild
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.