unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Svenska
  2. العربية

Villa i Växjö säljs för 18,5 miljoner

Foto: Residence Christie's

Sveriges hetaste bostad finns i Växjö. Förra veckan fick en villa på Öjabyvägen 50B över 27 000 klick på bostadssajten Hemnet.se.

– Det är en otroligt fint belägen fastighet med en lyxig inramning, säger mäklaren Jörgen Göransson.

En villa som har allt. Så beskriver mäklaren villan med sex rum och kök på Öjabyvägen i Växjö. Bostaden vid Helgasjön har en boarea på 264 kvadratmeter och en biarea på 400 kvadratmeter. Fastigheten innehåller bland annat pool, skybar och en uthyrningsbar lägenhet om cirka 90 kvadratmeter fördelat på två rum och kök, med separat entré.

– Det är en otroligt fint belägen fastighet med en lyxig inramning. Allt är i toppkondition och den här bostaden är ett osedvanligt fint objekt. Det finns inget liknande. Den här bostaden har alla parametrar och egenskaper. En del bostäder med pool kanske saknar något annat och en villa med sjötomt kanske saknar bra sovrum. Men den här bostaden har allt, säger Jörgen Göransson, mäklare på Residence Christie’s.

Vem köper en sådan här bostad för över 18 miljoner?

– Vi har själva trott på kunder som driver någon form av verksamhet eller har väldigt höga krav på sitt boende.

Varför tror du att bostaden har blivit så populär?

– Jag tror att många har klickat sig in av ren nyfikenhet. Vad får man för drygt 18 miljoner kronor i Växjö? Samtidigt är det en bostad som sticker ut och ett tilltalande objekt som väcker intresse.

Foto: Residence Christie's