Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Villatomter ute till försäljning – kostar uppemot 1,9 miljoner kronor

Växjö • Publicerad 29 mars 2022
Foto: Olof Elfverson

Växjö kommun har släppt villatomter i Rottne och på Telestadshöjden till allmän försäljning. Det innebär att den som är intresserad av att bygga en ny villa på dessa tomter inte behöver stå i tomtkön för att köpa tomten.

På Drottningvägen i Rottne finns det fem villatomter som är ute till allmän försäljning. Tomterna är på mellan 975 och 1285 kvadratmeter och tomtpriserna är på mellan 243 750 och 321 250 kronor.

Annons

På Telestadshöjden i Växjö är det 19 villatomter som ligger ute till försäljning. Där är tomterna på mellan 788 och 1144 kvadratmeter och priserna ligger på mellan 1 280 500 och 1 859 000 kronor.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons