1. العربية
  2. English
  3. Svenska

De tar över Evedals vandrarhem

Växjö • Publicerad 30 januari 2020
Foto: Lennart Ernstsson

H-Bygg och fritid AB, som äger och driver Evedals camping, har vunnit upphandlingen om att även få driva Evedals vandrarhem och de tre stugorna Berghälla, Svensborg och Lillstugan på Evedal i Växjö.

”H-Bygg och fritid är de som bäst levt upp till Växjö kommuns krav och som visat mycket god förståelse för Vöfabs och Växjö kommuns mål och vision för området Evedal, som är en viktig del för Växjö som turistmål. Verksamhetsplanen visar bland annat hur företaget tänkt samverka med övriga aktörer för att utveckla hela området. H-Bygg och fritid uppfyller också kraven som ställts på till exempel öppethållande, tänkt bemanning, och aktiviteter för gäster och allmänhet. Entreprenören jobbar också för ett hållbart företagande inom både miljö, ekonomi och inom det sociala”, står det i ett pressmeddelande från Växjö kommun.

Målet är att vandrarhemmets nya entreprenörer ska börja driva vandrarhemmet den 1 april 2020.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.