1. Svenska
  2. English
  3. العربية

Klassiska företaget ska öppna ny butik

Växjö • Publicerad 26 december 2019
Foto: Per-Erik Sandeback

Micki Leksaker ska stänga sin fabriksbutik i Gemla. Inför julhelgen har de en utförsäljning i butiken och vid årsskiftet är tanken att butiken ska stänga. Under 2020 kommer Micki Leksaker att öppna en ny butik i en ny tappning. Det kommer att bli en mer outletbutik.

– Vi stänger ett format för att öppna en butik i ett annat, något annorlunda, format under 2020. Vi kommer att gå ännu lite mer åt en fabriksoutlet jämfört med den här butiken som ibland har setts som en vanlig butik. Vi vill ge ännu bättre erbjudanden, säger Jonas Aronsson, vd på Micki Leksaker AB.

Micki Leksaker har olika idéer för den nya butiken men det är inte mycket som är bestämt ännu. Butiken kommer inte att finnas där den nuvarande fabriksbutiken har legat eftersom hyreskontraktet avslutats. Det finns dock ingen ny lokal klar.

– Vi är ett företag med lång historik och har funnits i 75 år. Nu tar vi oss in i de nästkommande 75 åren med erfarenhet och kompetens som vi har samlat på oss. Vi kommer att göra flera förändringar med Micki Leksaker framöver, säger Jonas Aronsson, vd på Micki Leksaker AB.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.