Annons
  1. العربية
  2. English
  3. Svenska

Restaurangkedja öppnar i centrala Växjö

Växjö • Publicerad 27 augusti 2019
Foto: Cyrano

I slutet av augusti eller början av september öppnar en ny restaurangkedjan i Willans Park i centrala Växjö. Cyrano är en fransk restaurang med vedugnsbakade pizzor och á la carte med bland annat fisk, kött och pasta på franskt vis. Restaurangen i Växjö blir kedjans 17:e och totalt kommer ett tiotal personer att anställas.

– Växjö är en växande och intressant kommun. Vi tror att det ska bli bra i Växjö. Vi hade gärna öppnat tidigare men det har blivit lite förseningar på grund av semestertider, säger Lorenzo Baniassadi, marknadsansvarig för restaurangkedjan Cyrano.

Annons

Förutom restaurang satsar de på konceptet Boulala, med banor för boule och en bar med dryck och smårätter. Totalt kommer Cyrano och Boulala kunna ta emot 150 personer på plats i lokalerna, för både mat, häng och boule.

– Det är två koncept i ett. Vi startade med boule i Jönköping förra hösten och det har gått väldigt bra. Boule är en växande sport i Sverige igen och passar nästan alla åldrar, säger Lorenzo Baniassadi.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons