1. العربية
  2. English
  3. Svenska

Stora butiken öppnar i Växjö – ska nyanställa

Växjö • Publicerad 28 januari 2020
Foto: Nadia Hagberg

XL-BYGG ska öppna flera nya butiker runtom i landet under 2020. Under våren och sommaren öppnar de i Boden, Linköping, Mölndal och Växjö. Ytterligare butiker ska öppna senare i år.

– Vi vill komma närmare våra kunder i hela landet. Målet med vår etableringsstrategi är att täcka våra vita fläckar på kartan, därför öppnar vi butiker på flera nya orter under 2020, säger David Mattsson, etableringsansvarig på XL-BYGG AB.

Den nya butiken i Växjö ska ligga på På Lenhovdavägen, bredvid Qstar-macken, och är på omkring 3 000 kvadratmeter med drive-in. Etableringen innebär också flera nya arbetstillfällen.

– Jag vågar inte ge någon exakt siffra på antalet nyanställningar, men att vi kommer ha behov av ny personal på alla orter där vi öppnar nya butiker är klart, säger Tomas Hedman Strömhielm, försäljningschef på XL-BYGG AB.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.