Annons
  1. Svenska
  2. English
  3. العربية

Storkedjan öppnar ny butik i Växjö

Publicerad 28 februari 2019
Foto: Nadia Hagberg

Under torsdagen öppnar Granngården sin nya butik i Växjö. Den stora kedjan med över hundra butiker i Sverige flyttar sin nuvarande butik till I11-området.

– Vi har länge letat efter ett nytt läge för vår butik i Växjö. Vi vill bli mer tillgängliga och komma närmare övrig detaljhandel. Där vi har funnits nu har det varit väldigt mycket destinationsorienterat, säger Olof Fransson, landschef på Granngården.

Annons

Den nya butiken ligger vid Willys och Dollarstore på handelsområdet. Kedjan har jobbat med att bredda sortimentet och satsar på en utemarknad med fokus på trädgård. Den nya butiken innebär också fler arbetstillfällen.

– Befintlig personal följer med till den nya butiken och sedan har vi anställt ett par nya för att möta den förväntade kundökningen, säger Olof Fransson.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons